افزودن به سبد خرید
قیمت :
100,000 تومان
50,000 تومان
فصل اول آموزش اساسی افترافکت - مقدمه راهنمایی می خواهید؟
وضعیت دوره : در حال برگزاری
دسته : افترافکت
مدرس : مجتبی بهروزی
تاریخ انتشار : 1402/9/16
تاریخ بروزرسانی : 1402/9/16
مناسب برای : هنرمندان - فری لنسر ها - تولیدکنندگان محتوا - موشن دیزانرها - یوتیوبرها - گرافیست ها - انیماتور ها - علاقه مندان به گرافیگ متحرک و جلوه های ویژه کامپیوتری - علاقه مندان به حوزه های هنری و تبلیغات - تولید کنندگان مدیا
سطح : از مقدماتی تا پیشرفته
درصد پیشرفت آموزش:
حجم کلی ویدیو ها 330 مگابایت
تعداد ویدیو ها 6
زمان آموزش 2:05 ساعت
فرمت ویدیو MP4
کیفیت Full HD
ورژن نرم افزار افترافکت CC 2022 - CC 2023
میانگین زمان ویدیو ها 20 دقیقه
فایل های آموزشی کلیه عکس ها فیلم ها و فایل های آموزشی افتر افکت در هر فصل قابل دانلود است
شورتکات همه شورتکات ها به صورت زیرنویس در ویدئو لحاظ شده است
کد آموزش : TU_2627392327
نحوه پرداخت : نقدی
نوع آموزش : دانلودی
شروع آموزش افترافکت
پیکسل
کانال های RGB
عمق رنگ
فریم سایز
اسپکت ریشیو
فریم ریت
Pixels
RGB Channel
Color depth
Frame Size
Frame Rate
Aspect Ratio
آشنایی با محیط کاری افترافکت
سازماندهی محیط افترافکت
work space
After effects tools bar
Composition panel
Time line
Project panel
after effects UI
وارد کردن فایل ها
After effect Import file
import PSD
Import AI
Import Illustrator
eye switch
Solo switch
Shy switch
layer panel
preview in aftereffects
cut video
edit a video
یادگیری جامع
Essential Training
کی فریم
key frame
ماسک و پد
تایپوگرافی
ابزار های انیمیشن
موشن گرافیک
دیزاین
اکسپرشن
رندر گیری
تنظیم دوربین در افتر
تصحیح رنگ
پرده سبز
کامپوزیت
ریگ بندی
mask Path
typography
animation tools
motion graphic
motion design
expression
rendering
color correcting
green screen
compositing
rigging
camera tools
آموزش افترافکت
After effect tutorial
آموزش های مرتبط
فصل چهارم ابزار شیپ (Shape...
350,000 تومان
فصل سوم ابزار ماسک و پد...
150,000 تومان
فصل دوم ساخت کی فریم (Key...
150,000 تومان
فصل اول آموزش اساسی افترافکت - مقدمه راهنمایی می خواهید؟
آموزش After effects essential training موشن گرافیک و جلوه های ویژه Motion Graphic - VFX - Motion Design - برای کسب درآمد - آموزش حرفه ای و کامل موشن دیزاین - تیما - مجتبی بهروزی
سلام، به آموزش اساسی افترافکت خوش آمدید
افترافکت نرم افزاری قدرتمنده برای موشن گرافیک، جلوه های ویژه و بهبود نمایش های ویدئویی به نحوی که محتوای خود را فراتر از واقعیت ببرید. موشن گرافیک چیزیست که شما اون رو مدام در تبلیغات تلوزیونی، اینترنتی، بازاریابی و در سراسر شبکه های اجتماعی می بینید. امروزه کسب و کار همه اصناف و حتی تبلیغات در حوزه های اجتماعی نیز، وابسته به نمایش های جذابی است که منجر به جلب نظر بینندگان شود. نرم افزارهای فراوانی همانند سینما فوردی (Cinema 4D)، بلندر (Blender)، مایا و مکس (Maya - 3DS Max)، نیوک (Nuke) و فیوژن (Fusion) دراین حوزه فعالیت دارند اما بی شک افترافکت (Adobe After Effects) در میان این انگشتر همچون نگین است.
در واقع افترافکت برای شروع بهترین نرم افزاری است که حداقل من سراغ دارم، چرا که اگر شما یک گرافیک دیزاینر (Graphic Designer) و یا طراح فتوشاپ یا ایلاستریتور باشید، برای جان بخشی به طرح ها، افترافکت رو نیاز دارید. اگر تولید کننده فیلم (Filmmaker)، یک تدوینگر (Editor) ویا یک پریمیر کار باشید، برای تولید موشن ها (Motion Graphic)، تایپوگرافی ها (Typographic) و اینفوگرافی ها (Infographic) به افترافکت احتیاج خواهید داشت. حتی اگر در هیچ کدام از موارد فوق اطلاعی نداشته باشید، باز هم می تونید محتوای هنری خودتون رو تولید کنید و بینندگان رو شگفت زده کنید.
موارد زیر دلایلی است که نرم افزار After Effects رو از سایرین متمایز می کنه:
- آسان بودن یادگیری و سادگی کار با این نرم افزار.
- شما را از سطح مبتدی تا سطح حرفه ای همراهی می کند.
- فراوانی و در دسترس بودن پلاگین های مختلف.
- سایت ها و فروم ها و منابع بسیار زیاد برای یادگیری و حل مشکلات
- سایت های فراوان برای دیدن نمونه کار و مارکت های آنلاین جهت فروش انواع محصولات و آیتم های افترافکت.
- سوشیال یا شبکه اجتماعی بزرگی مانند بیهانس ( Behance ) جهت تبادل اطلاعات.
- نیازهای سخت افزاری متناسب.
- هماهنگی با همه نرم افزارهای ادوب مثل فتوشاپ (Adobe Photoshop)، ایلاستریتور (Adobe Illustrator)، پریمیر (Adobe Premiere Pro) و …
- هماهنگی کامل با سیستم های فیلمبرداری و سادگی کار با انواع تنظیمات از پیش آماده.
- از جمله معدود نرم افزار هایی که هم در بخش تولید و هم دربخش پسا تولید (Post Productions) قابلیت های فراوانی را ارائه می دهد.
مهارت های یادگیری
درطول این دوره، من مجتبی بهروزی در کنارتون هستم تا قدم به قدم این آموزش رو جلو ببریم. برای یادگیری اصولی می بایست چند نکته رو مد نظر قرار بدید. تاکید و تقاضا دارم که این مهارت های یادگیری افترافکت رو قبل از شروع دوره مطالعه کنید تا بهترین شرایط رو برای یادگیری خودتون مهیا کنید.
در ساده ترین و ابتدایی ترین تقسیم، فرایند کسب مهارت به دو قسمت آموزش و یادگیری تقسیم میشه:
آموزش بر عهده مدرس و یادگیری بر عهده دانشپذیر است. حالا اگه مهارت های آموزش رو مدرس و مهارت های یادگیری رو دانشپذیر نداشته باشه و یا حتی ندونن که چنین مهارت هایی وجود داره، مسلما فرایند کسب مهارت کند و یا ناقص خواهد ماند. پس بهتره مطالبی رو که مربوط به نحوه یادگیری هست به صورت مختصر و نکته به نکته مرور کنم تا بهترین شرایط برای یادگیری رو برای خودمون تدارک ببینیم.
-
انتظار نداشته باشید که فرایند آموزش و یادگیری یکجا با هم باشند. شما در زمان دیدن ویدیو ها در حال آموزش دیدن هستید نه یادگیری. زمان یادگیری بعد از دیدن آموزش و در هنگام تمرین موارد آموزش داده شده است.
-
تمامی پیشفرض های قبلی خودتون رو فراموش کنید و مدام دانسته های قبلی خودتون رو مقایسه و یا قضاوت نکنید. بگذارید دانش راه خودش رو در ذهنتون باز کنه.
-
در این آموزش مثل آهنربا باشید، یعنی همه چیز رو به خودتون جذب نکنید. فقط موضوعاتی که مرتبط با یک نرم افزار خاص هستند رو در نظربگیرید. شاخه به شاخه پریدن و از هر باغی گلی چیدن، شما رو اقیانوسی از اطلاعات خواهد کرد که هیچ عمقی ندارد.
-
منابع یادگیری مثل سایت ها، نمونه کارها، کتاب ها و غیره جزء اصلی فرایند یادگیری هستند. شما بدون ارتباط با منابع اصلی نمی توانید آموزش خوبی دریافت کنید. پس حتما لینک هایی که در بخش های مختلف قرار داده می شوند رو بررسی کنید و هر روزه به اونها سر بزنید و دنبال کننده آن ها باشید.
-
قرار دادن یک زمان مشخص همانند تایم کلاس های حضوری برای دیدن آموزش ها و همچنین تعیین مکان مشخص، فرایند مغز رو شرطی خواهد کرد و موجب آماده سازی ذهنی برای درک بهتر مطالب خواهد شد. مثلا هر شب ساعت 9:30 دقیقه آموزش رو در اتاقم روی صندلی خودم آغاز می کنم. به مرور این فرایند موجب شرطی شدن ذهن ما و آمادگی هر چه بیشتر برای فرایند یادگیری خواهد شد.
-
انسانها مولتی تسک (Multi-Task) نیستند. این که من می توانم در یک زمان چند کار رو با هم انجام بدم، یک توهم ذهنیه. در حد کارهای سطحی بله! اما در یک فرایند عمیق ذهنی هرگز اتفاق نخواهد افتاد. پس هر آنچه که در حین آموزش، ذهن شما رو رو درگیر کنه از خودتون دور کنید. مثلا موبایل رو کاملا خاموش یا بی صدا کنید و یا نوتیفیکیشن ایمیل هاتون رو ببندید و یا به اهل خانه یاد آوری کنید که یک ساعت رو در کلاس به سر می برید.
-
زمان یادگیری رو تقسیم کنید. ذهن ما مثل هواپیما تیک آف و لندینگ داره. زمان یادگیری در حقیقت لحظه اوج و قرارگیری هواپیما در آسمان هست. ذهن به مرور خسته میشه و این هواپیما فرود میاد. بهتره بعد از گذشت 45 دقیقه به اندازه 15 دقیقه از پشت میز خود بلند شوید و بدون فکر کردن به موارد آموزشی، ذهن خودتون رو رها کنید و مجددا به آموزش برگردید.
-
کانال های مختلف رو برای یادگیری فعال کنید. خداوند دو گوش، دو دست و دو چشم به ما بخشیده. پس از همه حواس برای یادگیری یک موضوع استفاده کنید. یادگیری عمیق زمانی است که ذهن با گوش و چشم و دست هر کدام به صورت کانال های مختلف یادگیری هماهنگ بشه و از همه کانال ها آموزش ببینه. مثل نوشتن آنچه که آموزش می بینیم و همزمان گوش دادن و دیدن آموزش.
-
کند کردن آموزش. جدا از اینکه شما بهره هوشی خیلی بالایی داشته باشید و یا معمولی باشید، همه نیازمند کند کردن فرایند یادگیری هستند. کند کردن فرایند یادگیری موجب رسوخ در ذهن و یادگیری عمیق خواهد شد. مثل همون یادداشت کردن مطلب که فرایند آموزش رو کند میکنه و یادگیری رو عمیق.
-
ابداع سوال. اگه اسباب کشی کرده باشید می بینید که هر جعبه برچسبی داره که محتوای اون رو مشخص میکنه، فرض کنید شما بی نهایت جعبه بدون اسم در ذهنتون داشته باشید. واااای… اگر در هنگام یادگیری یک سوال برای خودتون مطرح کنید و این سوال رو به عنوان برچسبی روی اون آموزش قرار بدید، همواره ذهنتون اون رو به یاد میاره و هر زمان که خواستید می تونید در اون رو باز کنید و ازش استفاده کنید.
-
همه چیز رو یاد نگیرید. نیازی نیست برای دانستن افترافکت همه پلاگین ها و افزونه های اون رو همین الان در دست داشته باشید. چیزی رو یاد بگیرید که در آینده نزیک به اون احتیاج دارید و به یاد داشته باشید دانش راه خودش رو پیدا خواهد کرد.
-
در نهایت یادگیری مهارتی است برای خوشحالی و لذت، فرصت ها انقدر زیاد نیستند که همه چیز رو یاد بگیریم پس یک چیز رو با لذت فراوان و با خوشحالی یاد بگیریم.
استفاده موثر از مجموعه ی این نکات به ما کمک می کنند که فرایند یادگیری برای ما، یک فرایند روان، با لذت وعمیق باشه.
بخش بندی آموزش
این دوره شامل ۱۲ فصل است که به صورت مستقل، اما زنجیروار تهیه و تدوین شده اند که در حال ضبط و آپلود می باشند. در صورت نیاز و بنابر تغییرات و پیشرفت های این نرم افزار، فصل های متمم تولید و به روز رسانی خواهند شد.
سرفصل بر طبق سیلاب ذیل می باشد:
فصل اول: مقدمات اولیه و آشنایی با محیط افترافکت
فصل دوم: ساخت کی فریم (Key frame) و انیمیشن در افترافکت
فصل سوم: ابزار ماسک و پد
فصل چهارم: ابزارشیپ (Shape)
فصل پنجم: ابزار متن و تایپوگرافی
فصل ششم: ابزارهای کمکی انیمیشن
فصل هفتم: پرنت کردن (Parent) و اکسپرشن کاربردی (Expressions)
فصل هشتم: مبانی کامپوزیتینگ و حذف پرده سبز
فصل نهم: تصحیح رنگ - استیبلایز (Stabilize) و ترک کردن (Tracking)
فصل دهم: ابزارهای براش (Brush) و پینت (Paint)
فصل یازدهم: سه بعدی سازی وتنظیمات و ریگبندی دوربین
فصل دوازدهم: رندر گیری و فایل خروجی
اگر چه هر فصل مستقل از دیگری تولید می شود، اما برای شروع کار می بایست فصول را به ترتیب و متوالی اجرا و تمرین کنید. بعد از یک دوره یادگیری کامل، می توانید فصل به فصل استفاده کنید و به عنوان منبعی برای یادآوری هر فصل را خواستید، دوباره تماشا کنید. همچنین لازم به ذکر است که برای دیدن جزئیات هر بخش، می توانید به توضیحات همان فصل مراجعه کنید.
نحوه ی تمرین
درس هر جلسه رو با دقت ببینید، گوش کنید و بخش های مهم اون رو یادداشت کنید تا یادگیری خود را بهبود ببخشید. هر فصل با مثال های کاربردی همراه شده و انتهای هر بخش، با یک تمرین جهت به کارگیری مهارت های کسب شده به پایان میرسه. بعد از دیدن آموزش زمان یادگیری شماست.
اگر چه شما می توانید از عکس ها و یا فایل های خودتون استفاده کنید، اما فایل های مربوط به هر جلسه جهت تمرین شما، آماده و بارگذاری شده اند. تاکید می کنم بهتره بعد از دیدن آموزش، هم تمرین های انتهای بخش و هم تمام مثال های حین تدریس رو انجام بدید. اما به نحوی که بدون دیدن آموزش و یا حداقل با دیدن مطالب مختصری که روی کاغذ نوشتید، اون تمرین رو بدون اشکال انجام بدید. می تونید بارها و بارها ویدیو رو تکرار کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.
در حین تمرین، سوالاتی برای شما پیش خواهد آمد. تمامی سوالات شما همان برچسب های ارزشمندی هستند که ذهن هوشمند شما به اونها نیاز داره. پس اونها رو بنویسید تا جواب درخوری برای آنها بیابید. همچنین لازم به ذکر هست که خیلی از سوالات پیش آمده در حین آموزش مواردی هستند که در جلسات بعدی جواب اون ها رو پیدا خواهید کرد.
در ضمن در وب سایت تیما، بخشی به نام "پرسش و پاسخ" در نظر گرفته شده تا سوالاتتون رو بپرسید. همچنین می تونید تمرین هاتون رو برای بررسی بیشتر، آپلود کنین و با ارسال لینک تمرین در قسمت پرسش پاسخ همراه با سوالتون، همونجا جواب خودتون رو دریافت می کنید. هر سوال مربوط به آموزش در این بخش جواب داده خواهد شد.
در این طی این دوره شما نه تنها یک نرم افزار رو یاد خواهید گرفت، بلکه با خیلی از اصطلاحات، سایت های معتبر و منابع اصلی افترافکت آشنا خواهید شد. حتماً لینک ها و توضیحات هر فصل رو به دقت بررسی کنید. اگر نیاز به فایل و یا افزونه ای داشته باشید در فایل ضمیمه قرار داده شده و می توانید از اون ها استفاده کنید.
یادمون باشه که ورژن نرم افزاری که از اون استفاده میکنم After Effects CC 2022 و After Effects CC 2023 هست، پس بهتره این ورژن ها رو نصب کنید. اگرچه شما می تونید از ورژن After Effects CS6 برای سیستم های خیلی قدیمی هم استفاده کنید. اما فایل های افترافکت قرار گرفته در تمرین ها با این ورژن سازگاری نخواهند داشت.
یاد آوری می کنم که برای اجرا افترافکت و این آموزش، نیاز به یک سیستم پیشرفته ندارید. اگرچه داشتن یک سیستم قوی همیشه کارا خواهد بود.
در انتهای این دوره شما مباحث اساسی افترافکت را به صورت دقیق و بنیادین یاد خواهید گرفت و می تونید پروژه های منحصر به فرد خودتون رو تولید کنید. همچنین قادر خواهید بود به راحتی پروژه های آماده رو باز کنید و اون ها رو با پروژه های خودتون ترکیب کنید و یا با مهندسی معکوس، از نحوه انجام و اجرای این پروژه ها مهارت کسب کنید.
سخن آخر
در این سفر شما با تمامی دانشپذیران همراه خواهید شد، از اشتراک هایتان استفاده خواهید کرد و الهام بخش هم خواهید بود.
در بخش رویدادهای سایت از مناسبت ها و یا همایش های مرتبط با خبر خواهید شد.
از شما دعوت میکنم که در این رویداد ها شرکت کنید تا محلی برای دیدارهای حضوری ما باشه. در ضمن قبل از نام نویسی با خیال راحت با ما تماس بگیرید، زیرا که ما پاسخگوی تمامی سوالات شما خواهیم بود. در ضمن با تمامی اعضا تیم در حال پیگیری دریافت مجوز جهت اعطای مدرک رسمی به دانشپذیران محترم هستیم.
فقط یک کلیک با شما فاصله داریم و خوشحال میشیم شما رو در کلاس ببینیم.
پیش نیاز های آموزش
رمز فایل ها teamaa.ir است
پرسش و پاسخ از طریق سایت
ارسال تمرین جهت بررسی توسط مدرس
مشاوره قبل از خرید
ارسال تیکت برای پشتیبانی
مواردی که در این آموزش یاد می گیرید:
اطلاعات پایه
در این بخش شما با موارد اصلی که تقریبا در هر نرم افزار طراحی گرافیکی برخورد خواهید کرد آشنا می شوید. مقاهیم اصلی که در بدو ورود شما به افترافکت آنها رو خواهید دید و خوبه که بدونید این اصلاحات کمک زیادی به تسلط شما در مباحث بعدی خواهد داشت.محیط افترافکت After Effects UI
افترافکت محیط بسیار ساده و کاربر پسندی دارد. آشنایی با بخش های مختلف این نرم افزار و تغییراتی که میتوان به این بخش ها داد به همراه درک صحیح از فضاهای کاری و ابزار های موجود در هر بخش به تسریع در اجرای پروژه هاد کمک خواهد کرد.پنل پروژه و نحوه ی وارد کردن فایل
افترافکت پذیرای هزاران فرمت مختلف از فایل هاست. در حقیقت افترافکت به منابع ورودی محتاج است. این منابع شامل انواع تصاویر و عکس و ویدیو و فایل های فتوشاپ و ایلاستریتور است. هر فایل به تناسب مشخصات خود به پنل پروجکت وارد خواهد شد و این نیازمند نظم و سازماندهی صحیح است.پنجره ی تایم لاین
پنچره تایم لاین در حقیقت محل قرار گیری لایه های موجود در فایل هاست. هم به جهت اجرای انواع ترفندها و افکت ها و ... و هم به جهت تغییرات زمانی در پیدایش و ازبین رفتن آنها. شما از یک سمت شما با ابزار هایی روبرو هستنید که به شما کمک می کنند تا تغییرات را اعمال کنید و از سمت دیگر طول عمر لایه ها را مشخص کنید.کامپوزیشن پنل
هر آنچه که قرار است در معرض دید شما قرار بگیرد در این پنجره است. غالبا تغییراتی که ابزار های این پنجره در صحنه بوجود می آورند در رندر نهایی تاثیری ندارد اما این پنجره نمای شما به صحنه خروجی است.تمرین
در بخش انتهایی فصل اول، تعدادی ویدیو رو وارد افترافکت می کنیم. اون ها رو در تایم لاین سازماندهی می کنیم. لایه ها را برش می زنیم و در انتها تعداد زیادی ویدئو تبدیل به یک ویدیو کامل خواهد شد.سرفصل ها
به اولین بخش از آموزش اساس افترافکت خوش آمدید. این فصل شامل پنج ویدیو آموزشی و یک ویدیو جهت تمرین هست. در ابتدا با اطلاعات پایه آشنا می شیم، مفاهیم اولیه ای که نه تنها در افترافکت بلکه در بسیاری از نرمافزارها دیگر هم کاربرد داره. بعد به بخش های مختلف افترافکت سر می زنیم و با محیط و ابزارهای آن آشنا می شیم. پنجره های مختلف و نحوه ورود انواع فایل ها رو تمرین می کنیم. و در انتها با یک تمرین کاربردی و ساده یک تدوین کوچک را انجام خواهیم داد.
بخش 1 : بخش اول اطلاعات پایه (رایگان)
مفاهیم این بخش شامل این موارد هستند:
- پیکسل (Pixel) چیست؟
- کانال RGB چیست؟ (RGB Channel)
- مفهوم عمق رنگ (Color depth)
- کانال آلفا (Alpha Channel)
- مفهوم Frame Size
- مفهوم Aspect Ratio
- مفهوم Frame Rate
با دانستن این مفاهیم بهتر متوجه خواهیم شد که کامپیوتر، تصاویر ما را چگونه بررسی، تحلیل و اجرا میکنه. این مطالب به ما کمک میکنه تا بهتر بتونیم با نرم افزار مد نظرمون ارتباط برقرار کنیم و به عنوان مثال بفهمیم که رنگ ها چگونه در یک تصویر شکل می گیرند ویا چگونه می توان غنای رنگی یک تصویر رو بالا برد. این مفاهیم کمک زیادی به ما خواهند کرد تا بتونیم درک بهتری از تصاویر و یا ویدیو های مختلف داشته باشیم و با تنظیم های نرم افزاری و یا انتخاب های صحیح تر، نتیجه های زیباتر و کامل تر رو ارائه بدیم.
بخش 2 : محیط افترافکت After Effects UI
در بخش دوم با ظاهرافترافکت و یا UI آن آشنا می شیم. در این ویدیو با قسمت های مختلف افترافکت و وظایف اونها آشنا شده و سازماندهی محیط کاری افترافکت را به طور کامل یاد خواهیم گرفت.
بخش های زیر رو در این بخش یاد خواهیم گرفت:
- انبار پروژه (Project panel)
- آشپزخانه لایه ها (Timeline)
- پنجره نمایش (Composition panel - Viewport)
- نوار ابزار (Toolbar)
- و تنظیم فضاهای از پیش تنظیم شده کاری (Work Space)
بخش 3 : پنل پروژه ها و نحوه ی وارد کردن فایل ها به افترافکت (Project Panel - Import files)
در بخش سوم وارد اولین گام یعنی وارد کردن فایل ها به افترافکت (Import) خواهیم شد (در ابتدای همین بخش میبینیم که چگونه مبانی پایه در شروع کار خود نمایی می کنند).
- آشنایی کامل با پروژکت پنل (Project panel) و نحوه وارد کردن فایل ها در افترافکت.
- آشنایی با فولدر بندی فایل ها هم در خارج و هم درون افترافکت برای ازدست ندادن فایل ها (Missing File).
- تفاوت وارد کردن (Import) فایل های مختلفی همچون فایل های فتوشاپ (PSD Files)، ایلاستریتور (AI Files)، تایم لپس ها (Sequence Photos)، آیتم های سه بعدی (C4D Files)، عکس (JPG, PNG, …) و فیلم (MOV, MP4, …) رو یاد خواهیم گرفت.
- آشنایی با دیگر ابزارهای Project panel.
- آشنایی با مفهوم کامپوزیشن (Composition).
- نحوه ساخت کامپوزیشن و قرار دادن فایل ها در یک کامپوزیشن.
بخش 4 : پنجره ی تایم لاین (Time Line)
در بخش چهارم به پنجره تایم لاین می رسیم.
وقتی فایل را در یک کامپوزیشن قرار می دهید، عملاً بایستی در پنجره تایم لاین دست به کار بشید و تغییرات رو در همین پنجره بر روی لایه ها اعمال کنید. این پنجره دکمه های فراوانی داره که با اونها آشنا می شیم، از جمله:
Eye Switch
Solo
Mute
Shy Switch
و …
کلا پنجره ی تایم لاین شامل دو قسمت هست:
- قسمت سمت راست که شامل طول عمر لایه ها و محل نشان دادن کی فریم ها است.
- قسمت سمت چپ که مولفه ها و مشخصات لایه ها در آن قرار دارند.
برخی از دکمه ها و یا ابزار های این بخش، در فصل های بعدی بیشتر مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
در این ویدیو با کلیات تایم لاین آشنا می شید، شورتکات (Shortcut) های مختلف را هم به خوبی تمرین خواهیم کرد. سپس یاد خواهیم گرفت که چگونه یک فیلم، یا عکس و یا هر لایه ای رو در طی زمان قسمت کنیم، آنها را در زمانهای خاص به نمایش در بیاریم و یا محیط کاری (Work area) رو جهت خروجی گرفتن تنظیم کنیم.
بخش 5 : آشنایی با پنجره ی کامپوزیشن پنل (Composition Panel)
در بخش پنجم پنجره ی کامپوزیشن پنل و آشنایی با کلیه قسمت های ویو پورت (View Port) رو داریم.
- اینکه چگونه می توانیم از دکمه های کامپوزیشن پنل به نحوی استفاده کنیم که بتونه در فرایند کار به ما کمک کنه.
- تفاوت کامپوزیشن پنل و پنل لایه ها (Layer Panel)
- پیش نمایش گرفتن و تفاوت در ابزارهای Preview
- آشنایی با پنجره افکت ها (Effects & Presets) و اینکه چگونه یک افکت رو به لایه اضافه کنیم.
بخش 6 : تمرین
در بخش انتهایی فصل اول، تعدادی ویدیو رو وارد افترافکت می کنیم. اون ها رو در تایم لاین سازماندهی می کنیم. لایه ها را برش می زنیم و در انتها تعداد زیادی ویدئو تبدیل به یک ویدیو کامل خواهد شد.
عملاً کار تدوین، جدا کردن و کنار هم قرار دادن لایه ها رو انجام می دیم. علاوه بر این موارد، بیان می کنیم که چه نکاتی را بایستی از ابتدا مد نظر داشته باشیم.
علاوه بر اینکه این ویدیو ها و تمامی فایل های این فصل جهت استفاده شما قابل دانلود هستند، شما می تونید همین تمرین رو با الهام از ویدیو های تبلیغاتی که در اینستاگرام یا سایر شبکه های مجازی می بینید، تکرار کنید.
ویدیو های فراوانی رو پیدا می کنید که فرد با زدن یک رنگ به لباس خودش، نوع لباس و یا رنگ لباسش رو عوض می کنه. این می تونه یکی از الهام ها و مثال هایی باشه که بر اساس اون تمرین می کنید. نقطه عطف کار شما در حقیقت همون زمان بندی کات های شماست.
شما چه مثال های دیگری جهت تمرین کات به ذهنتون میرسه؟
منتظر دیدن تمرین های شما هستم. با ارائه تمرین ها و نوشتن مثال هایی که به ذهنتون میاد الهامبخش دوستان دیگرتون باشید.
آموزش های مرتبط